Ingrediënten:
· 2 espresso's van Eccellente Espressobonen
· 100 ml slagroom (25 ml opgeklopt, 75 ml ongeklopt)
· 50 gram witte chocolade, geschaafd
· 1 theelepel Pumpkin spice of koekkruiden
· 2 espresso's van Eccellente Espressobonen
· 100 ml slagroom (25 ml opgeklopt, 75 ml ongeklopt)
· 50 gram witte chocolade, geschaafd
· 1 theelepel Pumpkin spice of koekkruiden
Bereiding van kerstkoffie Witte chocolade & Pumpkin spice:
1. Klop 25 ml slagroom op en meng ½ theelepel van de kruiden hierdoorheen.
2. Verwarm 75 ml slagroom in een pannetje.
3. Wanneer de slagroom goed verwarmd is, laat je hier 2/3 witte chocolade doorheen smelten.
4. Schenk het mengsel in een mooi glas en giet hier vervolgens 2 espresso’s overheen.
5. Schep hierboven op de slagroom uit stap 1.
6. Garneer je koffie met de overige witte chocolade en kruiden.
1. Klop 25 ml slagroom op en meng ½ theelepel van de kruiden hierdoorheen.
2. Verwarm 75 ml slagroom in een pannetje.
3. Wanneer de slagroom goed verwarmd is, laat je hier 2/3 witte chocolade doorheen smelten.
4. Schenk het mengsel in een mooi glas en giet hier vervolgens 2 espresso’s overheen.
5. Schep hierboven op de slagroom uit stap 1.
6. Garneer je koffie met de overige witte chocolade en kruiden.